U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Projecten

            Hart Handig Klusbedrijf 

voor mensen die een beetje extra hulp kunnen gebruiken

Mijn specialiteit is het klussen voor en met mensen die wat extra steun en hulp kunnen gebruiken. Ik ben in staat mij aan mijn klanten aan te passen. Me in te leven in hun wensen en omstandigheden en vandaar uit een klus voor ze te klaren.

Soms doen we dat samen omdat er in het samenwerken en in het werken met uw handen van alles kan gebeuren. Het gevoel dat er en beetje regie is over uw omstandigheden kan soms opkomen, maar ook gewoon plezier en voldoening. 

 

Mijn begeleiding kan eruit bestaan dat ik u leer hoe u zelf bepaalde klussen kunt uitvoeren en aanpakken, maar kan ook van emotioneel ondersteunende aard zijn.

Ik werk regelmatig met mensen die psychische en/of lichamelijke problemen hebben of hebben gehad en met mensen die nare levenservaringen hebben opgedaan. Bijvoorbeeld wanneer zij een naaste verliezen en in het rouwproces klussen in huis of tuin aanpakken en daarin begeleid willen worden.

Ook vrouwen die vanuit een scheiding of vanuit een blijf-huis op eigen benen gaan staan heb ik geholpen om hun eigen plek vanuit autonomie in te richten. 

 

Tarieven

Werkwijze en Tarieven

Als u op bovenstaande link klikt vindt u uitgebreide informatie over mijn werkwijze, voorwaarden en tarieven.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?